Native Speaker English Language Services

Meer dan een vertaling...

Vertaalwerk

Vertaalwerk

Laat uw zakelijke of academische tekst vertalen door een hoog opgeleide native speaker.
Native speaker omdat alleen hij weet hoe het hoort in zijn eigen taal: het door vertalers genoemde 'moedertaalprincipe'.
Ik zie overal op het internet letterlijk vertaalde teksten. Ik krijg hier kromme tenen van. Wat ik bied, waar menig vertaalbureau tekortschiet, is een goede kwalitatieve Engelse tekst die juist is en makkelijk leest. Bovendien ga ik een stapje verder door te denken: wat voor tekst is dit? Een Arbeidsovereenkomst moet strak vertaald zijn zonder ruimte voor misverstanden maar een goede website tekst is pakkend en leuk om te lezen. Ik blijf trouw aan de oorspronkelijke schrijfstijl en inhoud maar gebruik een niveau van Engels dat alleen een hoog opgeleide native speaker met gevoel voor taal heeft. Dit is mijn kracht, ik werk met persoonlijke aandacht voor u en uw doelgroep.
Zoekt u meer dan slechts een vertaling van wat er al is? Wilt u een goed geschreven, kloppende Engelse tekst? Dan kijk naar Tekstschrijven
Tarieven
Standaard tarief is 14 cent per woord (exclusief 21% BTW) voor teksten tot 10.000 woorden. 12 cent per woord voor teksten van meer dan 10.000 woorden. Minimum tarief 50 Euro exclusief BTW.
Andere tarieven zijn hanteerbaar in overleg in geval van spoed of grote hoeveelheden tekst.
Geïnteresseerd? Meer weten? Ga naar Contact